![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | MT Rss Arsivi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Itiraf Ediyorum İçinizde Sakladıklarınız ve Keşke Olmasaydı yada Yaptığınız Bir Munzurluğu Iyi ki de Yapmışım Dediğiniz Birşey Varmı ? Hadi Bir Paylaşın ve Rahatlayın |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Level: 9 [ ]Paylaşım: 20 / 205
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 21
Rep Derecesi :
![]() |
Arabama polis megafonu taktırdım Alarmlar falan hersey tamdı ..Çağdaş ben Dila ecem yağız ara sokaklara girip ilk önce sele varrr sepet varr diye bagırdık megafonla tüm mahalleleri ayaga kaldırdık bazı yerlerde sarkı söyledik bagra bagra herneyse iki üç tane arabaya polis taklidi yapıp 34 asf 994 bilmem saga cek lütfen falan diye durdurduk arabaları ama aksilik ya tam bi arabaya anons yaparken arkamızda polis oldugunu farkettik baya bi kactık onlarda kovaladı sonra durduk alkollumuyz diye kontrol ettiler
sonra bi ceza kestiler gerisi malum .ama cok eglenceli tavsiye ederim |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Level: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 17 / 87
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
uv tüm cocukluk arkadasları toplanmıs bi ben yokmusum desene
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Forum Denetmeni
|
bizde taktirdik 1 ay falan Oldu daha Basımıza bişey Gelmedi Ama Gelmesi Yakındır.
Aıptır Sormasi kac para ceza Kestıler. dlşkalsdfladf Dediğin gibide Cok eglenceli biz yolda coluk cocuk ceviriyoruz ![]() Kimlik Kontrol falan ![]()
|
||
|
|
|
| Üye teşekkür etti ChatNaka bu mesaja: |
Ozge (02-26-2010)
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |