![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | MT Rss Arsivi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın Konuğu Haftanın konuğuna merak ettiğiniz her şeyi sorabileceğiniz bir bölüm. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Sigarayı 7 Günde bırakın Hemen Tıkla
|
Bu haftanın konuğu ShoLa olarak belirlenmiştir.
Öz Geçmişi : Ahmet , 23 yaşında. Aslen İzmir'lidir. Manisa'da ikamet etmektedir. Üniversite 2. sınıf öğrencisi ve uluslararası ticaret bölümü okumaktadır. MT Geçmişi : mIRCTurk ile tanışması 2004 yılı şubat ayında olmuştur. Uzun süre yetki almadan #Beşiktaş kanalında arkadaşlarıyla vakit geçirmiştir. 2006 yılının sonlarında Operhelp departmanında uzun süre görev almıştır. 2008 yılında Global departmanda ve son olarak Local departmanda görev almıştır.Şu an ise user olarak MT'de bulunmaktadır. Merak ettiklerinizi amacınızı aşmadan seviye sınırları içerisinde sorunuz. Gereksiz mesaj atmayınız ve polemik oluşturmaya çalışmayınız. Haftanın konuğu'nun RED cevap hakkı vardır.
|
||
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Halfop (%)
Sigarayı 7 Günde bırakın Hemen Tıkla
|
ÖncelıkLe SelamLar ShoLa.
Hayat felsefen Nedir. Shola`yi en çok ne sinirlendirir ? Hayatında gerçekLeştirmek istedigin en büyük ideaiLin nedir ? ßunu gerçekleştirmek için ne kadar çaba gösteriyorsun mircturk de bayadır takılıyorsun. Mircturk sana Neler kazandırdı. ßu kadar yeter.
|
||
|
|
| Üye teşekkür etti ChatNaka bu mesaja: |
ShoLa (10-10-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||
|
Serbest Kürsü (Bölüm Görevlisi)
Sigarayı 7 Günde bırakın Hemen TıklaÜyelik tarihi: Aug 2008
Level: 26 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 64 / 647
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı: 159
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
sLm ahmet (:
Haftanın Konuqu oLduqunu qörDüm dayanmadım Sana ßir kaÇ Sorum oLucak..Mt'ye nasıL ßaşLadın & kimLer aracıLıqyLa ßaşLadın ? NoRmaL yaŞanTınDaki aHmet'Le Mt'deki aHmet araSında Fark Varmıdır ? ßoş zamanLarında neLer yaParSın ? ÖzeLLikLe uqRaştıqın bi Spor Var mı ? Son oLarak.. Üni.yi kaÇ seNede ßitiRmeyi pLanLıorsn ? ![]() ŞimDiLik ßu kadar YeterLi oLucakTır sanıRım akLma qeLdikçe Sorarım ... ![]()
|
|||||||||||
|
|
| Üye teşekkür etti melankoliii bu mesaja: |
ShoLa (10-10-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Sigarayı 7 Günde bırakın Hemen TıklaÜyelik tarihi: Nov 2008
Level: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 53 / 530
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 116
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Selam ahmet
Benim sorularım klasik olacak 1. Nickinin anlamı nedir ? 2. Mircturkte en komik anını bizimle paylasır mısın Hayatında başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun arkadasım.
|
|||||||||||
|
|
| Üye teşekkür etti BanderaS bu mesaja: |
ShoLa (10-10-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Sigarayı 7 Günde bırakın Hemen TıklaÜyelik tarihi: Mar 2008
Level: 31 [ ]Paylaşım: 75 / 750
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı: 347
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Beni en çok beşiktaşın feneri yenememesi sinirlendirir En büyük idealim çok sevdiğim insanlarla bir ömür birlikte yaşamaktır Mircturk bana öss'yi kazandırdı diyebilirim çünkü sınava çalışmam gereken zamanlarda hep burdaydım (DÜZ MANTIK) ![]() Teşekkür ederim Şerifcim güzel soruların için
|
||||||||||||
|
|
| Üye teşekkür etti ShoLa bu mesaja: |
ChatNaka (10-10-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Alıntı:
MT ye dersaneye gittiğim zamanlarda başlamıştım 1 saat bi arkadaşımı beklemem gerekiyodu bende dersanenin karşısındaki cafeye girdim oyun oynarım diye ama işte kaderin cilvesi oyuna değil mirce girdim ![]() Fark olması için farklı kişilik olması lazım burda neysem orda oyum :d Boş zamanlarımda ders çalışırım temizlik yaparım manisadaki mecburiyet caddesinde volta atarım :d Futbol ve masa tenisinde rakip tanımam :d Üniversiteyi bitirmeyi düşünmüyorum ![]() Teşekkür ederim :P
|
||||||||||||
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Alıntı:
lisede şola ameobi gibi adamsın dediler kaldı öyle hala şola der bana herkez şuanki ev arkadaşlarım bile :dMT de bi çok komik anım oldu ama en çok güldüğüm olayı anlatayım ![]() Sohbet kanalında soptum zamanında opum kanalımızın ops ve help kanalını ajoin almamış bende kendisine ops ve helpede girermisin dedim girdim dedi kanallara bakıyorum göremiyorum whois çekince kendimi kaybettim Bulunduğu Kanallar : #sohbet #staff #ops #helpede idi DDDTeşekkür ederim iyi dileklerin için ![]()
|
||||||||||||
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||
|
Voice (+)
Level: 34 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 166 / 833
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı: 201
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
haftanın konuguna bak sdlghjdslghldhnjdh şola ne işin var kanka buralarda
![]() Benim sadece tek bi sorum var sana. Egekentte kucuk kopek seni kovalarken yere dusup taklalar atarken neler hissetmistin biz krize girmistikte ondan soruom dshjdlşhglgjhgjg
|
|||||||||||
|
|
| Üye teşekkür etti aLvaRez bu mesaja: |
ShoLa (10-10-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||
|
Acemi Kullanıcı (-)
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Alıntı:
Köpek beni kovalarken elimdeki bira düşcek gibi oldu bende biram düşmesin diye bikaç takla attım yani olayın köpekten korkmamla bi ilgisi yok kanka :P
|
||||||||||||
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||
|
Voice (+)
Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 290 / 969
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 9
Rep Puanı: 454
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Shola'yı Haftanın konuğu yapan kisilere teşekkürlerimi sunar Shola senide Tebrik ederim Kankacım.
1-) Şato Gibi bir Evde yasamak Nasıl Bir duygu ? Şato Gibi Bir evde yaşayıp Ögrençi Evi nasıl diyebiliyorsun? 2-) Ev Arkadaşlarınla İlla ki Sorunlar yasamışsındır,yaşıyorsundur? Yaşamıssan ne tür sorunlar yaşıyorsun ? 3-) Geçen Haftaki Denizli ile oynadığınız maçta Sahadaki olayların Sebeplerini Biliyormusun ? Dipnot; Başkanınız bu maç için Adamlar tutmuş soylentileri var ? Yok Karagümlüklülerle Yok Takım Elbiseli Adamlarla ? Bunlar kimlerdi ? Yaslı,bayan,cocuk dinlemeden başkanın rehine edilen tezahütlerin üstüne neden yürüdüler ? Bu olaylar Yaşanırken Başkanınız Gülüyor Karısıda Alkışlıyordu ? ve bilinmeyen onca olay. Bu durum hakkında düşüncelerin neler ? 4-) İrc Hayatını Bırakmayı Düşünmüyormusun ? Mircturk Sunucusunda En Değer verdiğin İnsanlar ve Değersiz gördüğün insanlar kimlerdir ? 5-) Okulunu Bitirdikten Sonraki Hedeflerin Neler ? Kendini nerede görüyorsun ? Simdiden teşekkür ediyorum Sorularımı Cevapladığın için... Değerlisin Ahmetcim... Alıntı:
|
||||||||||||
|
|
| Üye teşekkür etti SerCan bu mesaja: |
ShoLa (10-10-2009)
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|